Primăvara pare a fi un artist imaginativ care înfăptuieşte, e drept doar o singură operă pe an, dar e vorba de o operă de-a dreptul planetară, expusă simultan, pe toate continentele, în văzul tuturor. E o operă magistrală, nu doar privită ci chiar trăită de elementele care o alcătuiesc. Creaţia anuală e intitulată: revenirea la viaţă a naturii şi nu o poţi cuprinde dintr-o dată, într-o singură zi… ai timp însă trei luni de zile să o admiri, să savurezi preferinţele primăverii pentru culorile naturale, verdele în special şi pentru compoziţia abundentă.

Poate tocmai pentru că înfăptuieşte o operă de asemenea proporţii, primăvara se dovedeşte a fi un artist pilduitor… mai ales pentru cei mici.

Elevii Şcolii Generale  nr 27 Anatol Ghermanschi ştiu că cele mai frumoase cadouri de primăvară sunt cele făcute de mână. Micii artişti, coordonaţi de doamna învăţătoare Dorina Jitariu, vor fi prezenţi la Librăria Şt.O.Iosif, luni, 28 februarie 2011, începând cu ora 12, în cadrul unui Atelier de Creaţie, pentru a pregăti surprize deosebite, de 1 martie,  pentru părinţi şi bunici.

Vă aşteptăm să îi încurajaţi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *