Iată că au trecut și sărbătorile de iarnă. Sperăm că v-ați întors cu bine din concedii și că ați petrecut frumos!  Ce e drept,  după atâtea zile de celebrare,  tranziția spre vechile ritmuri profesionale nu e tocmai ușoară, de aceea ne-am gândit să o mai îndulcim puțin cu niște lecturi proaspete, chiar acum, încă din ianuarie.  Despre 2012 putem spune simplu: semne bune anul are!  Da, poate că nu știm dacă va fi adevăratul an al ieșirii din criză sau anul în care se va petrece vreo transformare planetară, dar știm sigur că va fi un an plin de evenimente și surprize, cel puțin aici, la noi, în microuniversul (sau macrouniversul) cărților, al muzicii și al filmelor. Până una alta, iată și promoțiile lunii ianuarie:

EDITURA NEMIRA25 % reducere  la orice titlu  – vă recomandăm călduros cronica familiei de călăi Pibrac, din volumul semnat Michel Folco Doar Dumnezeu si noi  care ne-a plăcut tare mult.

EDITURA PARALELA 4520 % reducere la orice titlu  – să spunem doar că Istoria Critică a Literaturii Române de Nicolae Manolescu are un preț de… 80 RON.

EDITURA C H BECK 20% reducere la orice titlu –

EDITURA MIX 20% reducere la orice titlu – pentru toți cei care au de gând să înceapă anul proaspeți, din punct de vedere spiritual

Continuă promoțiile la

EDITUTA HUMANITAS 20% reducere la 50 de titluri – romane mai vechi sau mai noi din colecțiile cunoscute ale editurii

EDITURA POLIROM20% reducere la 50 de titluri – luna aceasta colecția TOP 10 a Editurii Polirom are prețuri și mai accesibile… ce ziceți de Frații Karamazov la doar 24 RON?

La mulți ani 2012 și lectură plăcută!

La multi ani 2012 si la cât mai multe cărți!

2 Responses

  1. Multumim, LIBRIS, pentru toata stradania, de-a ne informa asupra activitatilor si noutatilor ce ne pot interesa. Multi ani, cu sanatate, tuturor ! Problemele cu care eu am mai….”grait”, in timp, mai incolo….prea e inceput de an,pentru a le relua !…3

    1. Multumim ca sunteti alaturi de noi si ca ne urmariti! Cat despre probleme… intotdeauna putem gasi o solutie, asteptam sa ni le comunicati!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *