Oriunde ati fi… nu sunteti departe de Targ

De nouă ani de zile, la sfârșitul lunii martie, aducem  tradiționala bunăvestire culturală la Brașov prin Târgul Internațional de Carte și Muzică. Ediția din 2012 a Târgului are loc între 22-25 martie, într-un centru expozițional modern (Brașov Business Park) și aduce, și în acest an, o mulțime de expozanți de pe piața de carte și muzică, oferte abundente și reduceri pe măsură. Pe lângă nenumăratele lansări care vor avea loc în timpul zilei, vizitatorii vor avea ocazia să asiste și la spectacolele din Serile Târgului și să admire reprezentațiile unor artiști ca: Dan Puric, Grupul Anatoly, Dalma, George Custură etc. De asemenea, tot ca in fiecare an, duminca Targului va fi dedicata folclorului si dansurilor traditionale.

Chiar dacă nu veți putea fi alături de noi, la Brașov, în aceste zile și seri minunate, noi încercăm să vă aducem Târgul aproape, într-o variantă miniaturală: de la noutățile pe care le așteptați de fiercare dată cu interes și până la titlurile care vor fi lansate și promovate în cadrul evenimentului de la Brasov Business Park. Toate acestea, vi le oferim, desigur, la preturi speciale, de Targ.

In perioada 22.03-25.03, va asteptam pe www.libris.ro  pentru a va simti… ca la Targ. Va asteapta promotii surpriza, cat se poate de generoase.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *