Mare eveniment mare, dragi copii, la Librăria Șt.O.Iosif, singura care va pune mâine la vânzare, în Brașov, trei volume create parcă după chipul și asemănarea voastră. Știm că așteptați cu înfrigurare un nou capitol din viața lui Greg Heffley, dar cum publicarea volumului 4 din Jurnalul unui Puști nu este momentan fixată, vă puteți delecta cu întâmplările altor doi copii pe care îi îndrăgiți sau îi veți îndrăgi cu siguranță…

Așadar, luați o pauză de la aventurile neîndemânaticului și ghinionistului Greg și faceți cunoștință cu un tip pe cinste: BIG NATE – deși e doar în clasa a VI-a, Nate știe că îl așteaptă lucruri mărețe, e rebel și plin de energie… asta înseamnă că lucrurile merg întotdeauna cum vrea el? Nici pe departe, Nate pare să dea de necaz la tot pasul și totuși, nimic nu pare să-l descurajeze.

De asemenea, pregătiți-vă pentru noile aventuri ale lui NIKKI – puștoiaca (nu atât de) populară, dar cu siguranță o tipă de gașcă, nevoită să înfrunte o nouă rețetă pentru dezastru din care nu lipsesc băieții irezistibili și rivalele redutabile.

Nu in ultimul rand… veti vedea si ce se poate face cu doua cuvinte (de la Liviu Papadima citire).

VINERI, 30.03.2012, vă așteptăm la LIBRĂRIA ȘT.O.IOSIF BRAȘOV, ora 17, la lansarea volumelor:

MARELE NATE – ÎNTÂIUL ÎNTRE PUȘTI – de Lincoln Peirce- Editura Art, 2012-

ÎNSEMNĂRILE UNEI PUȘTOAICE 2 – de Rachel Renee Russell, Editura Art, 2012

CE POTI FACE CU DOUA CUVINTE – antologie coordonata de Liviu Papadima- Editura Art 2012

Împreună cu Editura Art am pregătit și o tombolă, ca să-l puteți cunoaște chiar de mâine pe Big Nate… va asteptam!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *