Dacă am intrat în luna aprilie, înseamnă că suntem tot mai aproape de perioada sărbătorilor pascale. Probabil nu e nevoie să vă amintim că urmează, ca de fiecare dată când e vorba de sărbători, zile pline, cu multă agitație și alergătură, pentru ca masa să fie plină, casa să fie curată și lumea mulțumită. Desigur semnificația Paștilor e mult mai înaltă de atât, doar că uneori, în focul pregătirilor ni se întâmplă să o mai ratacim printre atatea griji cotidiene.  Poate tocmai ca să mai apucați să vă trageți sufletul, să mai recuperați ceva din liniștea, împăcarea și smerenia care se cuvin întâmpinării sărbătorilor pascale, încercăm să vă ușurăm măcar alegerile de cadouri, cât mai de timpuriu. Iată promoțiile lunii aprilie:

EDITURA SOPHIA – 20% reducere la toate titlurile – cel mai bun sfătuitor spiritual în perioada Paștilor

EDITURA NEMIRA- 25% reducere la toate titlurile– printre ele și noul roman al lui Julian Barnes și un nou titlu de Philip K.Dick

EDITURA CORINT JUNIOR -20 % reducere la o mulțime de titluri pentru copii (de la enciclopedii și până la romane)… iepurașul trebuie să fie generos, nu-i așa?

EDITURA LITERA – 20% reducere la 20 de titluri – pentru cadouri inspirate.

Continuă promoțiile la:

EDITURA HUMANITAS -20% reducere la 50 de titluri – am inclus, pe lângă noutăți și romanele și cărțile de religie care să contribuie la pregătirea atmosferei pascale (să amintim doar colecția FILOCALIA sau volumele lui C.S.Lewis)

EDITURA POLIROM – 20% reducere la 50 de titluri – noutăți ale autorilor îndrăgiți (Salman Rushdie, John Steinbeck) dar și cărți de religie (Istoria religiilor, Septuaginta etc)

Va dorim lectura placuta si sarbatori fericite!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *