Așa cum știm, Brașovul e un oraș splendid pe timp de vară – soare și istorie care să ne tenteze oricând la o plimbare prin centrul orașului. În următoarele zile însă nu doar vremea frumoasă este cea care vă va invita să dați o raită prin  centrul vechi. La Librăria Șt.O. Iosif Brasov pregătim un final de săptămână cât se poate de abundent și variat, 3 evenimente cu personalitate distinctă:

JOI, 28.06.2012, la ora 13 lansăm volumul postum SIMPLU, DARIA (Jurnal neterminat), de Daria Hornoiu, apărut la Editura Pandora M (despre care tocmai am scris și pe blog, la rubrica Recenzii).

Iată și câteva date despre autoare:

Nascuta pe 9 iulie 1989, Daria a fost diagnosticata in 2002 cu neuroblastom si s-a stins din viata in anul 2011.
A fost eleva la Liceul Pedagogic „Andrei Muresanu”, Colegiul National „Andrei Saguna” si urma sa incheie cursurile Facultatii de Psihologie a Universitatii „Transilvania” ca sefa de promotie.
In 2006 a publicat cartea „Dincolo de ora” si in anul 2008 avea sa fie recompensata cu Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania la sectiunea jurnal.
Foarte iubita de colegi si prieteni, Daria a fost o fire extrem de optimista: combina tratamentul cu scoala, reusind sa fie, in acelasi timp, sufletul tuturor petrecerilor.

Tot JOI, 28.06.2012, începând cu ora 16, lansăm volumul CAPUL CU PĂSĂRI (Editura Arania, 2012), semnat de Laurențiu Ciprian Tudor . Va fi un moment deosebit, cu multă muzică, culoare și bineînțeles… poezie, prin concursul Grupului de litere-sunete-și-culori CAII VERZI PE PEREȚI. Vor participa: Doru Munteanu, Adrian Lesenciuc, violonista Julia Benke, pictorul Gabriel Stan și scriitorul Adrian Munteanu.

Despre autor:

Laurentiu-Ciprian Tudor s-a nascut la 27 septembrie 1973 in Brasov si este sociolog, consilier educational, trainer si formator.
A publicat pana acum patru carti („Teama de cerc si fuga dupa aripi” 2003, „Memoria clipei sarutate – cupidopoeme” 2004, „Apostolul verilor” 2007, „Adevarul are coaja tare – convorbiri cu scriitorul Daniel Dragan” 2009).
Este distins cu doua premii literare: in 2006 a primit premiul III pentru poezie la Festivalul de literatura „Mostenirea Vacarestilor” de la Targoviste, iar in 2007 i s-a decernat Diploma de Onoare si Premiul Arania pentru creatie literara.
Este vicepresedinte al Fundatiei Culturale „Arania” Brasov.

VINERI, 29.06,2012, începând cu ora 18, vă așteptăm la ediția din luna iunie a Clubului de Lectură de la Librăria Șt.O.Iosif Brașov. De data aceasta, în aceeași atmosferă caldă și deschisă vom discuta despre iscusințele diavolești imaginate de C.S Lewis în volumul SFATURILE UNUI DIAVOL MAI BĂTRÂN CĂTRE UNUL MAI TÂNĂR (Editura Humanitas).

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *