Dincolo de birocrație și documente europene, dincolo de forme dublate mai mult sau mai puțin și de fond, senzația că România se sincronizează cu mediul occidental se întărește mai ales atunci când primește vizita unor personalități de marcă, din diverse domenii, personalități care aleg să se întâlnească și cu publicul român și să-și împărtășească experiențele și know-howul acumulat în ani de zile. Iar dacă, recent, iubitorii de literatură și cultură de la noi au întâmpinat cu entuziasm  o nouă vizită din partea lui Mario Vargas Llosa, pasionații de business și dezvoltare personală au de ce să se bucure, atâta timp cât, în luna septembrie vor avea ocazia să îl cunoască pe DANIEL GOLEMAN.

Cărțile psihologului și cercetătorului american sunt bestselleruri de ani de zile, atâta timp cât perspectivele lui Daniel Goleman au revoluționat abordările în dezvoltarea personală și profesională, accentuând rolul pe care inteligența emoțională o joacă în viața fiecăruia dintre noi. Consultant la World Economic Forum, un partener de dialog al unor personalități din domenii variate precum Bill Gates, Dalai Lama sau David Camerog, Daniel Goleman a inspirat milioane de oameni prin prezentările pe care le-a oferit pe platforme ca TED sau Google Talks, prin articolele semnate în New York Times.

Pe 25.09.2013, Daniel Goleman vine în premieră în România și susține o conferință la Hotel Intercontinental în București.  Libris.ro îți oferă un cupon de discount 200 de euro dacă vrei să participi la acest eveniment. Participantii se pot inscrie pe www.daniel-goleman.ro. Introduceti cuponul in rubrica numita „cupon discount”, dupa ce dati click pe inscriere. Valoarea cuponului scade pe măsură ce timpul trece: 200 euro – luna mai, 150 euro – lunile iunie, iulie, august și 100 euro în luna septembrie.

În așteptarea unuia din cele mai importante evenimente business ale anului, vă invităm să recapitulați sau să descoperiți pentru prima oară cărțile lui Daniel Goleman, publicate în românește la Editura Curtea Veche. În acest sens avem și o ofertă specială:

Până pe 2.06.2013, pe www.libris.ro și la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, ORICE titlu al EDITURII CURTEA VECHE beneficiază de o reducere de 40%!

Descoperiți așadar o mulțime de titluri noi de dezvoltare personală dar și de literatură contemporană aleasă, la un preț cât se poate de avantajos.

Lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *