Fratele mai mic al Targului International de Carte si Muzica de la Brasov se intoarce… tot in aer liber si tot in Piata Sfatului, pe o alee pe care ati descoperit-o si ati indragit-o inca de anul trecut.

fEstivalul de cArte si muzica de la Brasov este o manifestare culturala, ajunsa la a doua editie care reuneste, in aer liber, in atmosfera istorica din  Piata Sfatului, cele mai importante edituri si case de discuri din tara si strainatate, pe o alee plina de imaginatie si cantec.

In 2012,  Aleea Cartii a devenit cel mai indragit si mai cautat loc de promenada din centrul vechi, prin deschiderea culturala variata pe care a oferit-o, prin spectacolele sustinute de artisti precum: Mircea Vintila, George Custura, Dumitru Dobrican etc.

În 2013, readucem Aleea Cartii printre brasoveni, intr-o formula la fel de familiara si de vie si pregatim amintiri frumoase vizitatorilor: carti si cduri la preturi promotionale, lansari, intalniri cu scriitori si interpreti, seri magice, cu recitaluri memorabile si o duminica folclorica de exceptie.

fEstivalul de cArte si muzica e organizat de Asociatia Libris Cultural in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov, Consiliul Local Brasov, Consiliul Judetean Brasov, Filiala Brasov a Uniunii Scriitorilor din Romania, si vine sa intareasca potentialul Brasovului de a deveni capitala culturala europeana.

Va asteptam in Piata Sfatului din Brasov intre 18-21 iulie 2013 la fEstivalul de cArte si muzica din Brasov, editia a 2-a!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *