Dacă în aceste zile Piața Sfatului a devenit cât se poate de animată, la ceas de seară, cu ocazia Caravanei Metropolis care a adus la Brașov filme multipremiate în țară sau în străinătate, cel mai cunoscut reper al Brașovului va rămâne la fel de plină de viață și în săptămâna care urmează, la ediția a 2-a a fEstivalului de Carte și Muzică.

Dorim să promovăm orașul de la poalele Tâmpei, să susținem cu încredere potențialul său de a deveni o capitală culturală europeană de aceea inaugurăm, și în acest an, acel spațiu al întâlnirilor memorabile, acolo unde se întâlnesc lumile imaginare ale scriitorilor și cititorilor, pe un fundal muzical, într-un decor cu încărcătură istorică: este vorba de Aleea Cărții, locul unde, și în acest an, veți fi întâmpinați cu surprize memorabile, la standurile expozanților de carte și muzică. Tot pe Aleea Cărții veți avea parte și de după amieze și seri fermecătoare, cu folk și folclor. Pe scena fEstivalului din acest an vor urca: Silvan Stâncel, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Conexiuni și mulți alții.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ueqeUCKhcmE&feature=youtu.be[/youtube]

Așadar, la Brașov, destinația estivală, în mijlocul lunii lui Cuptor este o… destinație culturală: Aleea Cărții.

Vă așteptăm în perioada 18.07-21.07 să sărbătorim și să savurăm cultura, în cadrul ediției a 2-a a fEstivalului de Carte și Muzică de la Brașov, un festival pentru… o capitală culturală europeană.

Aleea Cărții poate fi vizitată de JOI până SÂMBĂTĂ între orele 10-22 și DUMINCĂ între orele 10-20.

Evenimentul este susținut de librăria online www.libris.ro și este organizat de:

Asociația Libris Cultural Brașov

 

Primăria Brașov

 

Consiliul Local Brașov

 

Consiliul Județean Brașov

 

Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Brașov

2 Responses

    1. Speram sa putem organiza fEstivalul in fiecare an, daca vreodata aveti drum prin Brasov in luna iulie… ne veti gasi pe Aleea Cartii 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *