În perioada 24-27 martie 2016, la Business Park Brasov se va desfăşura cea de-a XIII-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte şi Muzică.

Evenimentul cu personalitate distinctă şi tradiţie îndelungată în oraşul de la poalele Tâmpei celebrează cei 25 de ani de activitate Libris – cel mai popular brand pe piaţa distribuţiei de carte braşovene, un brand fundamentat pe respectul pentru oameni şi cărţi.

Ediţia a XIII-a este şi în 2016 o adevărată bunăvestire în cultura românească pentru toate vârstele, pentru toate gusturile şi aduce în atenţie repere familiare şi solide pe care Asociatia Libris Cultural şi partenerii săi le-au pregătit mereu în întâmpinarea vizitatorilor: lecturi, muzică, evenimente şi invitaţi de marcă, întâlniri memorabile între autori şi cititori.

1

În cele patru zile de desfăşurare, cele mai importante nume editoriale de pe piaţa de carte şi muzică din România vor fi prezente cu oferte generoase, cu reduceri şi promoţii în cel mai modern centru expoziţional al Braşovului.

Ediţia a XIII-a a Târgului Internaţional de Carte şi Muzică oglindeşte spiritul proaspăt şi multicolor al primăverii prin varietatea expresiei culturale regăsită în evenimentele promovate: lansări de romane, conferinţe dedicate dezvoltării personale şi spirituale, cursuri pentru părinţi, evenimente dedicate copiilor, recitaluri de poezie, lansări de albume muzicale, sesiuni de autografe, dezbateri pe teme de actualitate, decernări de premii şi multe altele. Vizitatorii vor avea ocazia să îi întâlnească pe Teofil Mihăilescu, Iulia Badea Gueritee, Vitali Cipileagă, Lucian Boia, Constantin Dulcan, Niculina Gheorghiţă, Dan Coman, Marin Mălaicu Hondrari etc şi să descopere cele mai recente apariţii editoriale semnate de aceştia. De asemenea, atmosfera memorabilă a Târgului va fi completată de minirecitalurile oferite de Genţiana  Ganea, Corina Chiriac, Trio Estate dar şi de celebrarea tradiţiilor româneşti din duminica Târgului, prin recitalurile susţinute de Nicu Poştă, Maria Butilă sau de veritabilul rapsod, Ion Creţeanu. Debutanţi sau consacraţi, interpreţi, scriitori, cititori şi melomani vor semna împreună pagini frumoase în istoria unei noi decade a celui mai aşteptat eveniment al primăverii.

Ediţia a XIII-a a Târgului Internaţional de Carte şi Muzică de la Braşov se desfăşoară în spaţiul generos şi modern al centrului expoziţional Business Park Braşov, un spaţiu al întâlnirilor fericite între tradiţional şi modern, între iubitorii şi creatorii de cultură.

Vă așteptăm zilnic, între 24 şi 27 martie 2016, la evenimentul care dă pulsul primăverii culturale brașovene, care revigorează interesul pentru lectură și muzică, la cea de-a XIII-a ediție a TÂRGULUI INTERNAȚIONAL DE CARTE ȘI MUZICĂ DE LA BRAȘOV!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *