Draga iubitorule de carte, in 27 spre 28 iulie 2016 nu rata Happy Night, noaptea cu cele mai mari reduceri de preturi la Carti, Muzica si Filme.

reduceri carti, muzica si film
Noaptea reducerilor la Libris

Peste 100.000 de titluri vor avea discounturi WOW in noaptea reducerilor de pe Libris.ro. Cu siguranta cele mai accesate vor fi cele 470 de titluri cu discounturi intre 50% – 91%. Carti Humanitas, Nemira, Trei, Polirom etc pot fi achizitionate cu preturi care sfideaza orice concurenta.

In acesta categorie a reducerilor foarte mari gasim carti semnate de Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihailescu, Mario Vargas Llosa, Emil Cioran, Ioana Parvulescu, Jack Kerouac etc.

Peste 1900 de titluri vor avea discount garantat de 45%.

Cele mai multe carti din aceasta categorie sunt cele de beletristica, urmate de cele dedicate copiilor si stiintelor umaniste (carti de istoria romanilor, carti de istorie universala).

Noaptea cu cele mai mari reduceri de preturi include si categoria -40%. Nemira, Leda, Corint, Aquila se numara printre editurile ale caror carti care beneficiaza, pe Libris.ro, de acest discount.
Peste 3850 de titluri apartinand editurilor Litera, All, Aramis, Didactica Publishing House, Univers pot fi achizionate cu  o reducere de 35%.

Campania Happy Night va incepe miercuri27 iulie 2016 la orele 20:00 si se va incheia joi, 28 iulie la ora 8:00.

Toate cele 88.000 de carti in limba engleza beneficiaza  in aceasta noapte de 20% reducere, iar muzica si filmele, 10%.

In plus, transportul prin curier rapid este gratuit pentru orice comanda cu livrare in Romania, indiferent de valoarea ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *