Cateodata, ca sa salvezi o viata este nevoie doar de un gest…

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Sfanta Maria”

In 29 septembrie 2016 am fost, impreuna cu partenerii de la Salvati Copiii, la Iasi.

Am dotat Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Sfanta Maria” cu echipamente medicale in valoare totala de 41.000 de euro:  un incubator performant si un aparat de ventilatie mecanica absolut necesare pentru salvarea vietii micutilor aflati in dificultate.

Incubatorul donat cu ajutorul clientilor librariei Libris.ro gazduia deja un belelus caruia, altfel, temperatura corpului i-ar fi fost reglata si mentinuta constanta cu ajutorul paturilor electrice si a peturilor cu apa calda.

Si din aceasta experienta am invatat ca este in puterea noastra sa schimbam lumea in bine, ca gesturile mici pot salva vieti.
Dotarea de la Iasi este a patra pe care am realizat-o in parteneriatul cu Organizatia Salvati Copiii Romania. In mai putin de 2 ani de la lansarea acestui program pe Libris.ro, 135.500 de  clienti Libris au ales sa doneze pentru aceasta cauza, si am reusit, cu ajutorul lor, sa colectam nu mai putin de 100.000 de euro.

Aceasta suma a ajuns, integal, in posesia Salvati Copiii Romania, iar, prin ei, in 4 unitati medicale din Romania, sub forma de aparatura de ultima generatie.

Prima dotare, pe care am realizat-o in 31 martie 2015, a fost la Maternitatea Filantropia din Bucuresti care a primit un incubator in valoare de 20.000 de euro. In 13 octombrie 2015 am ajuns la Cluj, unde am dotat Spitalul Clinic Judetean de Urgenta cu o masa de reanimare cu modul de resuscitare in valoare de 17.500 euro.

Maternitatea din Brasov a primit, in martie 2016, cu sprijinul nostru, echipamente medicale in valoare de 25.000 de euro. In septembrie 2016 am ajuns la Iasi, in cel mai mare spital de copii din Romania care deserveste 7 judete.

Datorita acestor dotari, micutii au o sansa in plus la viata, iar medicii, un mic ajutor in lupta pe care o duc pentru salvarea prematurilor care cantaresc 450g, 600g, 750g etc. si care au mari probleme de sanatate.

Unii dintre ei supravietuiesc, altii, nu! Dar este datoria noastra sa le acordam un sprijin in aceasta inegala lupta!

Este meritul clientilor Libris pentru toate aceste rezultate! Lor le multumim pentru increderea pe care ne-au acordat-o noua si partenerilor de la Salvati Copiii, dar mai ales pentru ca au inteles ca fiecare din noi este responsabil pentru modul in care arata societatea in care traim si pentru viitorul copiilor nostri.

Parteneriatul merge mai departe! Alege sa donezi 1 leu, 3 lei, 5 lei sau alta suma…la fiecare comanda plasata pe Libris.ro!

Cateodata, ca sa salvezi o viata este nevoie doar de un gest…

incubator copii spital Iasi
Incubatorul donat cu ajutorul clientilor librariei Libris.ro.
Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Sfanta Maria”
Gabriela Alexandrescu, Presedintele Executiv al Salvati Copiii si Virgil Onita, Administrator Grupul de Firme Libris
spitalul clinic urgenta Iasi
Laura Teposu, Director Dezvoltare Libris.ro
salvatii copiii romania
Gabriela Alexandrescu, Presedintele Executiv al Salvati Copiii‎; Ana Onita, Director General Libris.ro; Amalia Nastase, Ambasador Salvati Copiii; Loredana Tudor, Marketing Manager Libris.ro
salvatii copiii si libris.ro
Libris.ro si Salvati Copiii

Articol realizat de Loredana Tudor pentru Libris.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *