Clubul de Lectura – editia a doua 2017

Februarie este luna în care celebrăm iubirea, prin gesturile, declarațiile, cadourile care exprimă sentimentele noastre față de cei dragi. Vă propunem să celebrați dragostea și prin lectură, printr-un roman care ne va aminti de potențialul de transformare personală pe care iubirea îl poate inspira.

club lectura librarie
O viață mai bună – Anna Gavalda

Doi tineri rătăciți în labirintul unor vieți sufocante, prinși între slujbe insipide, plictiseală existențială, comodități rutinate și depresive descoperă, în situații banale felul în care o invitație la cină și un plic cu bani de renovare a locuinței pot conduce spre o călătorie amuzantă și plină de surprize a căutării unei vieți mai plină de sens, o viață mai bună.

Vă așteptăm în Salonul Șt. O. Iosif  VINERI, 3.03.2017, începând cu ora 18, la o nouă ediție a Clubului de Lectură, pentru a schimba impresii pe marginea romanului O VIAȚĂ MAI BUNĂ (Editura Polirom, 2017), semnat de autoarea bestsellerurilor O iubeam și Împreună, Anna Gavalda. Volumul este disponibil cu 20% reducere la Librăria Șt. O. Iosif Brașov.

Articol realizat de Sever Gulea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *