În perioada 30.03.2017-2.04.2017, la Business Park Brașov va avea loc cea de-a XIV-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică.

Evenimentul care aduce primăvara culturală la Brașov și oglindește diversitatea unui anotimp fără vârstă, anotimpului cultural, este susținut și în acest an, în tradiția longevivă de peste un deceniu, de Libris Brașov, un brand fundamentat pe respectul pentru oameni și cărți, un brand care a aniversat 25 de ani de activitate în 2016.

Ca la fiecare ediție, și în 2017, Târgul Internațional de Carte și Muzică de la Brașov îi va întâmpina pe vizitatori cu oferte variate cu acel spirit care reprezintă amprenta personală a evenimentului organizat la Business Park Brașov: lecturi și muzică pentru toate vârstele și toate gusturile dublate de evenimente și invitați prestigioși, de întâlniri memorabile între creatorii și consumatorii de cultură. Este spiritul pe care Asociația Libris Cultural și partenerii ei îl cultivă de peste zece ani cu încredere și succes.

Targul International de carte si muzica
Târgul Internațional de Carte și Muzică – Libris Brașov

Savoarea ceaiurilor și cafelelor aromate, provocarea imaginară a aventurilor în lumea ficțiunii, invitația de a păși pe calea autocunoașterii, ocazia de a întâlni personalități remarcabile din lumea culturii, a literaturii și a artelor, de a trezi sau aprofunda întrebări și răspunsuri pe problematici cu miză universală, pe toate le veți regăsi în cele patru zile de Târg la care vor participa cele mai importante nume editoriale de pe piața de carte și muzică din România și care vor propune promoții și oferte speciale. Mesajele cărților vor deveni mai vii în cadrul evenimentelor promovate în cadrul Târgului: de la lansări de romane, conferințe dedicate educației, dezvoltării personale și spirituale, evenimente dedicate copiilor, expoziții de sculptură și multe altele. Vizitatorii vor avea ocazia să îi întâlnească pe: Mircea Cărtărescu, Varujan Vosganian, Cristian Tudor Popescu, Dumitru Constantin Dulcan, Aurora Liiceanu, Ion Dichiseanu, Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană), Doru Munteanu, Mircea Coșea, Lluis Alemany Giner, Silviu Urdea, Adrian Buz, Tatiana Țîbuleac etc să descopere cele mai recente volume publicate de aceștia. Atmosfera muzicală va fi nelipsită și la ediția a XIV-a și va fi asigurată de minirecitalurile susținute de Ovidiu Niculescu, A.G. Weinberger, Silvan Stâncel.

Târgul Internațional de Carte și Muzică este evenimentul prin care semnăm împreună cu toți iubitorii de lectură și muzică pagini frumoase în istoria recentă a Brașovului, în istoria personală a fiecărui vizitator pentru care cultura rămâne o prioritate permanentă.

Vă așteptăm zilnic, între 30 martie și 2 aprilie 2017, în cel mai modern centru expozițional de la poalele Tâmpei, Business Park Brașov, la evenimentul care dă tonul primăverii culturale brașovene și animă interesul pentru frumos la cea de-a XIV-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică de la Brașov.

Articol realizat de Sever Gulea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *