autorul lunii aprilie libris.ro

Așa cum te-am obișnuit deja în fiecare lună, avem și în aprilie o mulțime de surprize doar pentru tine, ce constau în promoții uimitoare pe care te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos. Cele mai bune edituri, cele mai frumoase stiluri, cei mai buni autori, iată cât de multe lucruri frumoase aduc zilele calde de primavară pe libris.ro. Nu trebuie decât să intri chiar acum pe cea mai potrivită librărie online pentru întreaga ta familie și să comanzi cărțile pe care vrei să le citești în următoarea perioadă.

Iar dacă tot ai ajuns la noi pe site, aruncă un ochi și peste ofertele noastre cu jocuri și jucării, pentru că avem o mulțime de lucruri frumoase de oferit. Așadar, iată care sunt cele 3 promoții ale lunii aprilie de pe libris.ro:

1. Editura Litera – 2 + 1 GRATIS

reducere litera

În luna aprilie, editura Litera te așteaptă cu o mulțime de titluri uimitoare, volume cu un design spectaculos și o promoție pe care pur și simplu nu trebuie să o ignori: 2 + 1 GRATIS. Dacă nu te-ai hotărât asupra titlurilor și vrei o mână de ajutor, noi suntem chiar aici pentru tine, cu 3 titluri ale editurii Litera, extrem de apreciate de cititorii libris.ro: “Testamentul lui Abraham – Igor Bergler”, “Înainte să te cunosc – Jojo Moyes”, “Silver Bay – Jojo Moyes”. Toate aceste volume pot fi achiziționate rapid de pe site-ul nostru, iar comanda dorită va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil.

2. Editura Nemira – Carte cadou pentru orice comandă cu cel puțin un titlu aparținând editurii

promotie nemira

Și în această lună, editura Nemira îți oferă cele mai frumoase cărți, pe care le poți cumpăra chiar acum de pe libris.ro. Dacă în comanda ta se află cel puțin un titlu aparținând acestei edituri, noi îți oferim gratis cartea “Arta adevăratei vindecări” de Israel Regardie. Celebrul chiropractician propune un mod inedit prin care rugăciunea sau orice altă dorință de schimbare a vieții poate fi transformată într-un instrument extrem de eficient.

3. Mhai Neamțu – Cărți cu autograf și 10% REDUCERE 

autorul lunii aprilie libris.ro

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm că autorul lunii pe libris.ro este Mihai Neamțu, unul dintre cei mai proeminenți intelectuali de pe scena culturală românească a acestui moment. Mai mult decât atât, cărțile sale vin cu autogaf + o reducere de 10%, așa că intră chiar acum pe site și comandă unul dintre cele 3 volume, sau chiar pe toate în același coș. Acestea sunt: “Vârstele Iubirii. Ed. DOXOLOGIA”, “Credința și Rațiune. Ed. DOXOLOGIA”, “Visul României Mari. Ed. DOXOLOGIA”.

Promoțiile lunii aprilie sunt acum pe raft! Nu trebuie decât să intri pe libris.ro și să profiți de ele, pentru că odată cu venirea primăverii, vremea bună și aerul cald de aprilie te scot afară din casă, la o lectură în parc. Nu uita că și luna viitoare vom reveni cu alte promoții interesante, doar pentru tine și cei dragi ție, așa că rămâi alături de libris.ro!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *