jocuri libris
Sursa foto: pexels.com

Dacă ai rămas în pană de idei despre cum ai mai putea să îți petreci timpul liber, alături de prietenii tăi, ce-ai spune de o seară magică de board games, în care distracția și competiția merg mână în mână, în cel mai frumos mod posibil? Vrei să îți cumperi cele mai tari astfel de jocuri? Nimic mai simplu, pentru că nu trebuie decât să intri pe libris.ro, cea mai potrivită librarie online pentru toată familia ta, și să comanzi atâtea jocuri câte vrei. Te așteaptă povești incredibil de interesante, precum cea spusă de Catan ( cu toate extensiile sale ) sau de Go, precum și o mulțime de jocuri puzzle, extrem de complexe. Noi îți oferim chiar acum 4 idei pentru o seară perfectă de board games, de care să te bucuri în compania prietenilor tăi:

1. Seara de luni
Fiecare om care lucrează știe cât de greu poate fi un început de săptămână, mai ales atunci când stresul de la birou pare să îți acapareze întreaga existență. Spune STOP începuturilor anevoioase de săptămână, cu o seară de board games alături de prietenii și colegii tăi! Este extrem de important să știi cum să poți elimina stresul din viața ta, pentru a da cel mai bun randament la birou. O astfel de întâlnire vă oferă șansa unui început în forță, cu motoarele la maxim, drenând în același timp energiile negative, cauzate de stres și anxietate.

2. Seara de vineri
Nici ultima zi dintr-o săptămână de lucru nu este chiar cel mai nepotrivit moment pentru o seară de board games. Mai mult decât atât, dacă tu și colegii tăi de la birou vreți să ieșiți mai târziu în oraș, un meci de Catan, înainte de plecare, vă va pune sângele în mișcare. Așa că nu trebuie decât să aveți la birou un astfel de joc și să vă deschideți apetitul pentru o seară plină de distracție, în cluburile din orașul vostru. Intensitatea acestui jos este incredibilă, iar extensiile sale ( pe care le poți găsi pe libris.ro ) scriu încă un capitol în povestea fascinantă a lumii Catan.

3. Seara din team building
Dacă pentru voi, o excursie în team building chiar înseamnă momente frumoase ce pot consolida întreaga echipă, nu ar strica să luați cu voi în autocar și câteva jocuri de societate. Pentru că nimic nu leagă o echipă de oameni mai bine decât timpul liber, un board game te poate apropia de colegi cu care până atunci nu ai avut șansa să discuți într-un cadru mai relaxat. Mai mult decât atât, îți poti da seama cu adevărat de modul în care se comportă unii dintre colegii tăi, altundeva decât între pereții de sticlă ai biroului vostru. Așadar, nu trebuie decât să intri pe libris.ro și să comanzi chiar acum cele mai tari board games, pentru un team building de neuitat.

4. Seara din concediu
Daca v-ați pus în mișcare de câteva zile, colindând țara în lung și-n lat, alături de familii, din bagajul vostru de călătorie nu trebuie să lipsească aceste jocuri. Ușor de jucat și pe înțelesul tuturor, un joc precum Catan se joacă parcă altfel în natură, lângă un foc de tabără ce mocnește lângă masa voastră. Iată rețeta unui concediu relaxant: aer curat, familie și prieteni de o viață, voie bună și un board game care să vă ofere șansa unei seri liniștite, dar frumoase, alături de cele mai dragi persoane. Vin în cutii ergonomice și sunt ușor de transportat, deci nu trebuie să îți faci griji despre unde le vei pune în portbagajul mașinii tale.

Intră acum pe libris.ro și cumpără chiar azi cele mai tari board games, pentru seri de neuitat în compania prietenilor, a colegilor de muncă și a familiei tale!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *