stephen king
Sursa foto: libris.ro

 

Stephen King este unul dintre cei mai apreciați scriitori contemporani, cu o colecție impresionantă de cărți apreciate la nivel mondial. Mai toate volumele sale s-au bucurat de-a lungul vremii de ecranizări de succes, pe care fanii genului thriller le-au primit extrem de bine. Cu o putere de muncă extraordinară și o continuitate la cel mai înalt nivel, întinsă pe mai multe decenii de activitate, Stephen King rămâne și astăzi un scriitor iubit de o lume întreagă. De ce se bucură oare cărțile sale de un succes atât de mare? Asta rămâne să descoperim împreună, în rândurile de mai jos:

Pentru că sperie
Fără doar și poate, romanele lui Stephen King i-au adus notorietatea de scriitor care poate duce la bun sfârșit o poveste cu totul și cu totul înfricoșătoare. Dacă îți place acest gen literar și încă nu ai apucat încă să citești nici măcar o carte de-a sa, este timpul să o faci. Pe libris.ro, găsești o mulțime de cărti scrise de celebrul autor american, ce îți vor face nopțile mult mai înfricoșătoare. “Miezul nopții la Perla Palace”, “Jocul lui Gerald” sau “Christine” sunt o introducere excelentă în lumea plină de suspans, teama și inedit a lui Stephen King.

Pentru că ecranizările sunt incredibil de bune
Filme precum “The Shinning” (1980), “Carie” (1976), sau “The Shawshank Redemption” (1994) sunt capodopere cinematografice care au făcut istorie. De aceea, foarte mulți cineaști aleg să citească și cărțile lui Stephen King, abia după ce au văzut filmelele. Motivul este unul extrem de simplu: cititul este un act mult mai personal, iar intensitatea emoțiilor pe care le poți trăi, atunci când citești o carte scrisă de autorul american, este mult mai mare decât atunci când te uiți la ecranizarea romanului respectiv.

Pentru ca informația circulă repede
Foarte mulți fani ai lui Stephen King au transmis mai departe pasiunea pentru cărțile sale, pentru că pur și simplu nu ai cum să nu vorbești despre un roman thriller care pur și simplu îți taie respirația. Din generație în generație, sau de la un coleg la altul, subiectul cărților sale s-a transmis extrem de repede, susținut ( așa cum spuneam și puțin mai sus ) de ecranizările foarte bune ale cărților sale. Dacă și tu ești curios să afli de ce absolut toată lumea laudă cărțile scrise de Stephen King, intră chiar acum pe site-ul nostru și comandă unul sau chiar mai multe volume ale sale.

Stephen King este un scriitor extrem de creativ, care a surprins cu fiecare roman al său, prin povești captivante, firuri epice surprinzătoare și o tensiune ce va fi alături de tine, de la început și până la final. Pe libris.ro te bucuri de o colecție impresionantă de cărți scrie de autorul american, atât în limba română, cât și în limba engleză. Pentru nopți trăite la intensitate maximă, nu trebuie să lipsească de pe noptiera ta un roman scris de Stephen King. Odată citită prima carte, te vei îndrăgosti de stilul literar al acestuia, dorind să citești mai mult și mai mult, pentru că fii sigur că faci un lucru extrem de inspirat.

One Response

  1. Citesc Stephen King de foarte mult timp si este unul dintre preferatii mei. Recomand tuturor impatimitilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *