3 cărți de IT pentru începători de pe libris.ro

limbaj de programare
Sursa foto: https://pixabay.com

Pe libris.ro te așteptăm cu o mulțime de cărți interesante, pentru toate vârstele și gusturile, de la cei mici la cei mari. Pentru că programarea este un capitol extrem de interesant, iar cunoașterea la perfecție a unui limbaj lasă loc unei palete largi de activități, îți punem la dispoziție o mulțime de cărți de programare pentru începători, pentru o mai bună cunoaștere a primilor pași în scrierea liniilor de cod, sau a altor programe de soft.

Ai la îndemână o mulțime de titluri interesante, pe care să le studiezi în profunzime, după ce le comanzi de pe libris.ro. Pachetul va ajunge exact la ușa casei tale, iar tu nu trebuie decât să îl iei de la curier și să te apuci de învățat. Așadar, să nu mai pierdem timpul și să vedem cam ce cărți poți găsi la secțiunea IT, destinate începătorilor.

1. Curs De Programare Pentru Copii – Carol Vorderman

Curs De Programare Pentru Copii - Carol VordermanIată prima noastră carte de IT pe care ți-o propunem, în cazul în care vrei să te bucuri de o primă interacțiune cu lumea limbajelor de programare, însă pe înțelesul tău: Curs De Programare Pentru Copii – Carol Vorderman. Aceasta este o carte plină de culoare, ce oferă indicații clare pentru a înțelege pas cu pas 2 limbaje de programare extrem de utile astăzi: Scratch și Python. De la codul binar la proiecte amuzante, această carte va fi alături de tine pentru a învăța cum să creezi jocuri și animații, utilizând limbajele de programare amintite mai sus.

2. Limbajul C# pentru începători – Mediul de programare Visual Studio – Liviu Negrescu

Limbajul C# pentru începători

Continuăm lista cu propuneri pentru începători cu o carte excelentă scrisă de Liviu Negrescu, ce se concentrează asupra unui soft extrem de apreciat de întreaga comunitate a programatorilor: Visual Studio. De asemenea, programatorii începători vor fi familiarizați cu tipurile de date ale limbajului C#, utilizarea proprietăților acestora, precum și cu facilitățile mediului în depanarea programelor și tratarea erorilor.

3. Java de la 0 la expert – Ștefan Tănasă, Cristian Olaru, Ștefan Andrei

Java de la 0 la expert - Ștefan Tănasă, Cristian Olaru, Ștefan Andrei

Java este unul dintre cele mai populare sisteme de programare, fiind apreciat pentru versatilitatea sa. Poate fi utilizat în scrierea aplicațiilor utilizate pentru desktop și mobil, iar cartea de față reprezintă un ghid complet dedicat programatorilor începători, cu lecții în format “pas cu pas”. Fiecare capitol se termină cu realizarea propriu-zisă a unei aplicații, pentru ca fiecare cursant în parte să înțeleagă mult mai bine utilitatea fiecărei linii de cod învățate. Toate capitolele au o structură similară, începând cu o listă de cuvinte-cheie și încheindu-se cu un scurt rezumat și un text grilă.

Programarea este un domeniu ce lasă deschisă ușa pentru o mulțime de oportunități de carieră, extrem de bine plătite. Dacă vrei să testezi apele acestui domeniu extrem de atractiv, poți intra chiar acum pe libris.ro și să îți cumperi cărțile de IT potrivite pentru ramura din programare potrivită ție. Java, C# sau Python – iată doar 3 dintre limbajele de programare pe care te invităm să le înveți alături de cărțile pe care le vei cumpăra de pe site-ul nostru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *