Cărți cu autograf: de la amprenta personală, la respectul pentru autor

În momentul în care citești o carte, pătrunzi plenar în universul scriitorului. Cheia se află la tine în mână, deschizi încet ușa inimii și te strecori timid, dar curios, în anticamera sufletului autorului.

Cărți cu autograf: de la amprenta personală, la respectul pentru autor

Atunci când citești o carte este ca și cum ai purta un dialog cu scriitorul, iar fiecare dialog este diferit, de la cititor, la cititor, în funcție de bagajul cu experiențe, trăiri și emoții al acestuia.

O carte cu autograf aduce și mai aproape cititorul de autor, dând o notă personală și aparte lecturii.

Vizualizează emoțiile pe care le trăiești în momentul în care autorul tău preferat îți oferă un autograf și transformă cartea respectivă într-un veritabil articol de colecție, sporindu-i valoarea și semnificația. Mai mult decât atât, bucuria interioară crește în intensitate, atunci când autorul adaugă un mesaj personalizat la cerere, cu numele cititorului.

carti cu autograf

Cu siguranță, cărțile cu adevărat speciale sunt cele cu autograf, deoarece vin la pachet cu o amprentă personală, fiindcă romanul, ori volumul respectiv ți se adresează în mod distinct și deosebit ție.

De ce să alegi o carte cu autograf?

  • Îți manifești solidaritatea față de ideile despre care autorul scrie;
  • Îți exprimi în felul acesta în mod direct recunoștința față de autor;
  • Prin intermediul cărții cu autograf creezi o legătură personală cu autorul;
  • Poți oferi o carte cu autograf unei persoane dragi, dăruind astfel, un cadou cu adevărat deosebit, pe care îl va prețui ani la rând.

Să fie cărțile cu autograf cele mai frumoase cărți?

Te invităm și pe tine să îți personalizezi biblioteca, punând printre cărțile preferate și o carte cu autograf! Sau dăruiește o carte cu autograf unei persoane speciale din viața ta!

Articol realizat de Melania Strâmbeanu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *