LibFest, târgul de carte online Libris – 130 de lansări, dialoguri cu autorii momentului și reduceri de până la 80%!

LibFest, târgul online de carte și experiențe culturale

„Experiența culturală dintr-un târg de carte este definită de interacțiunea cu autorii, de discuțiile și dezbaterile pe marginea cărților, de volumele cu autograf și de noutățile editoriale. Ne-am propus să transferăm această experiență în online și am reușit să aducem alături de noi nu doar un număr impresionant de titluri și volume disponibile, ci și de autori și oameni de carte care se vor afla în dialog în cele 100 de ore de târg.

LibFest, târgul de carte online Libris - 130 de lansări, dialoguri cu autorii momentului și reduceri de până la 80%!

Vom avea printre noi, live, autori internaționali cum sunt Timothy Caulfield, Phil Teer, Johana Gustawsson și Annamaria Alfier.

Contextul și digitalizarea ne oferă șansa de a explora astfel de participări remote, facilitând accesul publicului larg la acești autori apreciați”, declară Laura Țeposu, CEO și co-fondator Libris.ro.

Eric-Emmanuel Schmitt, Ismail Kadare, Irvin Yalom, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Gáspár György și alți peste 100 scriitori internaționali și români discută despre cărți sau lansează cele mai noi volume în cadrul celor 130 de evenimente din programul LibFest, târgul online de carte și experiențe culturale organizat de Libris.ro între 25-28 martie.

Peste 100 de edituri prezintă titlurile proaspăt scoase din tipar, cărțile bestseller și volume-eveniment în standuri virtuale pe pagina oficială a evenimentului nostru, care vă așteaptă pe libris.ro.

Vei putea regăsi peste 25.000 de titluri, însumând 1 milion de volume, toate la reducere. Discounturile acordate în cele patru zile de târg online de carte vor varia între 15% și 80%.

3.000 dintre cărțile prezentate în cadrul LibFest vor avea autograful autorului.

De asemenea, evenimentul va reuni un număr impresionant de lansări online de carte și dialoguri, alături de autori și nume consacrate din piața de carte, psihologi, jurnaliști și creatori de conținut.

Startul evenimentelor din cadrul LibFest are loc joi, 25 martie, la ora 10:00, fiecare zi de târg având cel puțin un eveniment programat la fiecare jumătate de oră. Intervențiile vor fi disponibile atât live, cât și sub formă de înregistrare, pe site, pe pagina de Facebook a Libris.ro și a evenimentului dedicat, precum și pe canalul de YouTube Libris.ro.

Printre autorii români care vor intra în dialog live în cadrul LibFest se numără Mircea Cărtărescu, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Ioana Nicolae, Radu Paraschivescu, Tatiana Niculescu, Teodor Baconschi, Niculina Gheorghiță, Alec Blenche, Otilia Mantelers și mulți alții.

Peste 130 lansări de carte și dialoguri

Printre cele mai așteptate momente ale evenimentului se numără lansările de carte, multe dintre titluri fiind în prezent disponibile pe precomandă. În cele patru zile de târg vor putea fi comandate titluri precum:

•           Răspunsuri scurte la marile intrebăriStephen Hawking

•           O chestiune de viață după moarteIrvin Yalom și Marilyn Yalom

•           Nepovestitele iubiri. 7 minibiografii sentimentaleTatiana Niculescu

•           Să nu ne facem de râs în fața furnicilorIv Cel Naiv

•           Copilul tău. Părinții tăi. Tu. – Ioana Chicet-Macoveiciuc

•           Dimineți la cafe RonstandIsmail Kadare

•           Auschwitz, ultima stațieEddy de Wind

•           Jurnalul unei iubiri pierduteEric-Emmanuel Schmitt

•           Jurnalul din anul NobeluluiJose Saramago

Pentru a păstra aerul unui târg de carte autentic, LibFest a pregătit 3.000 de volume ce vor fi livrate cu autograful autorului. Printre cei care au dăruit semnătura pe prima pagină a volumelor lor se numără: Cristian Fulaș, Andreea Răsuceanu, Bogdan Răileanu, Vasile Ernu, Varujan Vosganian, Tudor Ganea, Teodor Baconschi, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Cristina Andone, Simona Antonescu, Maria Orban, Iv cel Naiv, Anca Ghinea, Alex Donovici, Maia Morgenstern, Corina Chiriac și mulți alții.

LibFest aduce și noutăți editoriale dedicate micilor cititori, dar și apariții editoriale dedicate părinților. De la Alec Blenche și Ioana Chicet-Macoveiciuc, până la Gáspár György, Otilia Mentelers sau Petronela Rotar, târgul va găzdui dialoguri pe teme dedicate dezvoltării emoționale a celor mici, și a celor mari.

Programul complet al LibFest, precum și evenimentele – lansări și dialoguri – vor fi disponibile, alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro și pe pagina de Facebook a Libris.ro.

Fiindcă era în care trăim ne permite să ne bucurăm de lansări de carte și dialoguri cu autorii contemporani – autohtoni sau străini – indiferent de locul unde ne aflăm pe mapamond, te invităm să ni te alături timp de patru zile, în perioada 25-28 martie, dimineața, la o cafea, înainte de a pleca către birou, după-amiază, între cursuri și seara, la o cană de ceai după o zi obositoare, cu lansări de carte inedite, discuții și conferințe, toate despre frumoasa lume a cărților.

Găsești programul complet al târgului de carte LibFest pe site-ul Libris în perioada 25-28 martie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *