4 cărți fermecătoare ale Petronelei Rotar – autoarea lunii ianuarie pe libris.ro

4 cărți fermecătoare ale Petronelei Rotar - autoarea lunii ianuarie pe libris.ro
Petronela Rotar

“Unul dintre cele mai frumoase lucruri care se pot întâmpla cuiva care scrie, poate cel mai fain, mi s-a întâmplat mie anul trecut. Am scris și publicat un roman care a devenit în timp record best-seller. Pentru că Libris mi-a făcut onoarea de a mă numi autorul lunii ianuarie, iar campania asta presupune cărți cu autograf și reducere de 20%, nu doar Orbi, ci și celelalte cărți ale mele sunt acum semnate și reduse. Fiindcă da, mi-am petrecut sfârșitul de an semnând sute de cărți. Și a fost o experiență teribil de misto, care mi-a amintit cât de norocoasă și privilegiată sunt.” – Petronela Rotar

Dacă vrei să te bucuri de cărțile Petronelei Rotar, autorul lunii pe libris.ro, intră aici chiar acum și comandă online cele 4 volume ale scriitoarei. Iar noi continuăm acest articol cu prezentarea pe scurt a celor 4 cărți, pentru că nu trebuie să îți lipsească din libraria ta personală.

ORBI

petronela rota
Petronela Rotar

Romanul ORBI, pe care îl poți comanda chiar acum de pe libris.ro, cea mai bună librărie online din România, aduce sub ochii cititorilor fascinația literară și imaginară pentru personajele boeme, inteligente, cărora mentalul colectiv le asociează adesea un grad de dezechilibru, evaluat cu indulgență drept parte a farmecului personal.

Călin și Alexa, cele două personaje principale ale cărții, sunt prinse de-a lungul întregii povești, într-un carusel de emoții și stări, unite într-un final sub semnul sincerității. “Ca o disecție făcută pe viu, cartea Petronelei este construită în jurul revelației dureroase că, deși ne ascundem sub un munte de mecanisme de apărare cotidiene, de noi înșine nu avem unde să fugim.” – Anca Mizumschi

SFÂRȘITUL NOPȚII

Petronela Rotar
Petronela Rotar

Romanul “Sfârșitul nopții”, apărut în 2016 la editura Herg Benet, cuprinde în cele 164 de pâinile ale sale 19 texte diferite ca lungime și tematică, dar care se întâlnesc la final sub semnul aceluiași motiv caracteristic scrierilor Petronelei Rotar: SINCERITATEA. “Amanta”, “Accidentul de schi” sau “Dragoste de mamă” sunt doar 3 dintre cele 19 lecturi pe care te invităm să le descoperi în cuprinsul acestei cărți. Societatea românescă nu este deloc neglijată, fiind mai degrabă prezentata în cele mai sincere nuanțe, prin motive cotidiene ca alcoolismul, patima jocurilor de noroc sau iubirea.

ALIVE

Petronela Rotar
Petronela Rotar

Fiind o carte de povestiri ce prezintă viața autoarei din copilărie și până în prezent, “Alive” te ține în priza pe durată întregii lecturi. Petronela Rotar are un stil unic de a scrie, ce dezvăluie o lume interioară atât de complexă. Povestirile acestei cărți prezintă într-o notă unică scene de un mix greu realitate – ficțiune greu de decantat, oferindu-le tuturor un pachet incredibil de sentimente, învăluite în cel mai inspirat stil epic.

O SĂ MĂ ȘTII DE UNDEVA ED. 2

Petronela Rotar
Petronela Rotar

Este prima carte scrisă de Petronela Rotar, volum pe care ai șansa să îl cumperi chiar acum de pe site-ul nostru, bucurându-te în același timp, ca pentru toate celelalte cărți ale Petronelei, de o reducere de 20%. Odată terminată această poveste-poem, nu-ți vei dori altceva decât să continui și să citești în continuare cărți scrie de ea. “Incantație șamanică este aceasta, nu scriitură. Vrăjitorie curată căreia n-ai cu ce să i te sustragi. Curgi cu ea, te amesteci de bună mireasmă. Pentru că ea e bună și se dă.” – Ana Barton

Intră chiar acum pe site-ul nostru și comandă colecția de cărți scrise de Petronela Rotar, autoarea lunii ianuarie pe libris.ro. Primești rapid produsele la adresa pe care o specifici, pentru ca tu să te bucuri de o lectură placută, acolo unde dorești.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *